henrik-och-micke.jpg

DALAB utvidgar med El-avdelning

DALAB Sverige öppnar en ny avdelning med inriktning på elinstallationer. DALAB blir därmed en totalleverantör med installationstjänster inom ventilation, VS och el.

 

Den nya avdelningen för elinstallationer med kunder inom byggsektorn kommer att ha kontor i Gävle och Borlänge. Arbetsområde är Mellansverige.

 

”Vi är mycket stolta över den här satsningen och att vi nu kan erbjuda totaltekniska lösningar inom ventilation, VS och el, vilket har varit efterfrågat bland våra kunder”, säger Henrik Ekgren, VD för DALAB Sverige.

 

Ny avdelningschef för DALAB El Installation blir Mikael Lindqvist, som kommer från Midroc Electro där han tidigare varit chef för Stora projekt.

 

”Det känns mycket spännande att starta upp och ansvara för den nya avdelningen. DALAB har ett gott rykte i branschen och jag ser verkligen fram mot att få påbörja uppbyggnadsarbetet”, säger Mikael Lindqvist.

 

DALAB Sverige kommer i och med denna satsning jobba med tre varumärken – DALAB Dala Luftbehandling, DALAB VVS Installation och DALAB EL Installation.

 

”DALAB har en stark position i Mellansverige, och vi har märkt bland våra kunder att de har ett behov av kompletta installationstjänster. Att starta en ny avdelning är ett snabbt och effektivt sätt att ta tillvara denna möjlighet”, säger Johan Larsson, affärsområdesansvarig Nord hos Instalco.

 

För ytterligare information:

Johan Larsson, affärsområdesansvarig Nord Telefon 070 566 91 23, e-mail johan.larsson@instalco.se

 

Henrik Ekgren, VD DALAB Sverige Telefon 070 56691 39, e-mail henrik.ekgren@dalabluft.se