img_0392.jpg

DALAB går samman med installationsgruppen INSTALCO

Vi kan med glädje meddela att vi nu går samman med installations gruppen Instalco.

Instalco startar idag en ny region Norr genom att DALAB går samman med installationsgruppen Instalco. Genom införlivandet av DALAB bildas nu en plattform för vidare utveckling i regionen. Johan Larsson koncern VD och Kjell Lagergren VD DALAB VVS installation AB ser fram emot att bolagen nu blir en del av instalcogruppen.

” Vi är väldigt glada och stolta över att ha fått möjligheten att bli en del av Instalcogruppen. DALAB är inne i en expansiv fas och Instalcos värderingar och framtidsplaner passar oss perfekt. Genom att gå samman med Instalco flyttar vi fram vår position ytterligare och detta ger oss möjligheten att fortsätt vår utveckling. För våra medarbetare, kunder och leverantörer blir skillnaden minimal då vi kommer arbeta kvar under varumärket DALAB och fortsätta vårt arbeta som tidigare.”

Johan Larsson och Kjell Lagergren blir delägare i koncernen Instalco. Verksamheten i bolagen kommer att bedrivas som tidigare och inga förändringar kommer att ske vare sig på personalsidan, i organisationen eller i pågående och framtida projekt.

Koncernchef för Instalco – Per Sjöstrand.

”Genom införlivandet av DALAB bildas nu en plattform för vidare utveckling i regionen. Vi letar alltid efter dom bästa bolagen och tycker att vi nu hittat ett väldigt kompetent, starkt team som passar väl in i Instalcos affärsmodell med moget ledarskap och förmåga till samverkan. Bolagen har uppvisat stark tillväxt med god lönsamhet under flera år. Vi kommer ytterligare komplettera vår verksamhet med EL och kyla i regionen.”

För ytterligare information vänligen kontakta: Johan Larsson DALAB Tel.070-566 91 23, Per Sjöstrand Instalco Tel.0707-24 51 49

Om Instalco

Idén med att starta en installationskoncern som utgörs av högt specialiserade enheter startade våren 2014 och har växt sedan dess. Instalcos vision är att etablera sig som den ledande aktören i branschen sett till hög teknisk kompetens, effektiva leveranser i rätt tid och förmåga att utföra totaltekniska lösningar med högt kundvärde. Instalco-gruppen omsätter idag ca 2 miljarder.

instalco.se